Toegankelijkheid

Deze website gebruikt het open source Content Management Systeem Plone. Het voldoet aan de richtlijnen voor toegankelijkheid van websites zoals voorgeschreven door de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG v2.0) niveau 'AA' voor mensen met beperkingen, waaronder blindheid, verminderd zicht, doofheid en gehoorproblemen, leerproblemen, kennisbeperkingen, verminderde beweeglijkheid, spraakproblemen, lichtgevoeligheid en combinaties hiervan.

De site is ook toegankelijk voor redacteuren met beperkingen volgens het niveau 'AA' van de Authoring Tool Accessibility Guidelines (ATAG 2.0).

Toegankelijkheidsverklaring

We hebben ons best gedaan om onze kennis en ons inzicht in de manier waarop verschillende mensen het internet gebruiken in te zetten om een website te ontwikkelen die eenvoudiger is voor iedereen om te gebruiken.

Validatie

De site gebruikt technologische hulpmiddelen zoals WAI-ARIA rollen naar de huidige beste praktijk. Web standaarden en inhoud wijzigen na verloop van tijd. Als er iets op deze website niet correct valideert, neem dan contact op met de websitebeheerder.

Een aantal punten in de WCAG 2.0 en ATAG 2.0 richtlijnen zijn subjectief. Hoewel we ervan zijn overtuigd dat we aan deze punten hebben voldaan, kan het zijn dat de interpretatie kan variƫren.