LED display

Een LED scherm is een ideaal medium voor het bereiken van uw doelgroep. Het biedt de mogelijkheid om teksten, afbeeldingen en bewegende videobeelden in full colour weer te geven.

Dat maak een led display geschikt voor elke boodschap. Bestel uw LED display bij RDG Reclame en u bent verzekerd van een LED scherm met levendige kleuren en scherpe resolutie dat een lange levensduur heeft. Vergroot uw communicatiemogelijkheden!

Productkenmerken LED display

  • Toont beelden duidelijk
  • Levendige kleuren en scherpe resolutie
  • Geschikt voor tekst, videobeelden en animaties
  • Diverse uitvoeringen mogelijk
  • Leverbaar met verschillende pitch maten

LED schermen

LED schermen kunnen ingezet worden voor verschillende reclame doeleinden. Bijvoorbeeld voor het tonen van video's; de LED displays zullen gegarandeerd de aandacht trekken. Wij bieden verschillende uitvoeringen, zo kunt u ook kiezen uit indoor of outdoor. Ontdek de voordelen van dynamische reclamebeelden in plaats van statische reclamebeelden! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met LED schermen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Wij informeren u graag!

LED reclame van topkwaliteit

RDG Reclame streeft altijd naar een eindproduct met het beste resultaat. Dus als u een groot publiek wilt bereiken, maken wij voor u de passende oplossing! Bijvoorbeeld wanneer u het LED display wilt bevestigen aan de gevel van uw kantoorpand. Of misschien wenst u een mobiel display (op bijvoorbeeld een aanhanger)? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

LED display bestellen

Wilt u een professioneel led display bestellen? Laat uw LED scherm dan ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw reclame-uiting de juiste uitstraling krijgen. Bekijk voor inspiratie ook eens ons portfolio.

U kunt direct een offerte voor een LED display bij ons aanvragen. Graag verzoeken we u daarbij ook het gewenste formaat en het aantal door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Gemiddelde levertijd en bezorging vloerstickers

Zodra wij de aanvraag met u besproken hebben, gaan we direct voor aan de slag. U kunt bij RDG Reclame rekenen op snelle levering. Zodra de producten ontwikkelt zijn, heeft u de keuze uit bezorgen of ophalen.