Banieren

Banieren zijn stijlvolle langwerpige vlaggen die u kunt laten bedrukken in alle kleuren met uw logo en tekst!

Banieren zijn elegant en daarom bij uitstek geschikt om uw bedrijf of een actie zowel binnen als buiten te promoten!

Waarom banieren?

Anders dan bij spandoeken, zijn banieren gemaakt van stof dat makkelijk in de wind wappert. Het zijn eigenlijk langwerpige vlaggen, maar dan aan de onder- en bovenkant een horizontale stok. Hierdoor is de tekst op banieren altijd goed leesbaar (ook zonder wind).

Banieren zijn makkelijk te bewaren en op verschillende plaatsen in te zetten. Zo kunt u snel en simpel een bepaalde sfeer creëren en uw boodschap stijlvol overbrengen of de banieren gebruiken als wanddecoratie. Er zijn verschillende banieren zoals:

  •     Binnenbanieren (sfeerdoeken)
  •     Buitenbanieren
  •     Indoor displays
  •     Gevelbanieren
Gevelbanier BoomChicago (2).jpg
Gevelbanier BoomChicago.jpg

Banieren voor binnen en buiten

Banieren zijn zeer geschikt om indoor uw naam of producten te promoten, maar ook om uw bedrijf outdoor op een mooie manier te laten zien. Binnenbanieren worden meestal aan de bovenste stok bevestigd, zodat de banier naar beneden hangt.

Buitenbanieren worden aan de zijkant aan een draagstok bevestigd met de bovenste en onderste stokken van de banier er haaks op. Deze draagstok kunt u als vlaggenstok gebruiken of aan uw gevel bevestigen.

Wilt u banieren in Amsterdam laten drukken, of meer informatie hierover hebben? Neem dan direct contact op met RDG Reclame & Beletteren.