Lichtbakken

U wilt natuurlijk dat uw naam of logo ’s avonds goed opvalt, dan is de lichtbak een ideale oplossing.

Een lichtbak op maat in Amsterdam?

Lichtreclame is een populaire manier van reclame en geven een professionele uitstraling aan uw winkel of bedrijf. Waarom een lichtbak werkt.

Loopt u ’s avonds door Amsterdam, dan kunt u haast niet om de lichtreclame heen bij de vele winkels, bedrijven en cafés. Doordat ze licht geven en vaak opvallende kleuren hebben, wordt het oog er naartoe getrokken, wat potentiele klanten of bezoekers aantrekt. Daarbij zorgt de verlichting ook nog eens voor extra beveiliging rondom uw winkel of pand.

Lichtbak op maat

Wat voor lichtreclame het best bij uw winkel of bedrijf past, is afhankelijk van de naam, het logo, de positie maar natuurlijk ook uw smaak. De lichtreclame van RDG reclame & Beletteren worden speciaal op maat gemaakt, zodat u altijd een unieke lichtbak ontvangt, helemaal naar uw wens.

  • Een Recht profiel (Stratos)
  • Licht gebogen profiel (Eclips)
  • Inwendig verlichte zuil (Proton)
  • Al deze lichtbakvormen zijn in elke grootte en vorm te bestellen.
eclipse.jpg
proton.jpg
stratos.jpg

Duurzame lichtbakken

Een lichtbak die de hele tijd aan staat kost veel energie, toch zijn er manieren om het energieverbruik flink te verlagen. U kunt bijvoorbeeld de lichtbakken voorzien van een verlichtingschakelaar. Dit zorgt ervoor dat de lichtreclame pas aanspringt als het donker wordt.

Ook zijn er lichtbakken met led lampen. Deze zijn in de aanschaf wat duurder, maar gaan veel langer mee en besparen een hoop energie.

Wilt u een lichtbak in Amsterdam laten maken? Neem dan contact op met een echte specialist in lichtbakken of via onze offerteformulier.

Lichtbak Spuistraat 10 advocaten.jpg
Lichtbak York advocaten.jpg
Lichtbak-Amstelland-makelaars.jpg