Lasersnijden

RDG Reclame is dé specialist in Amsterdam op het gebied van lasersnijden. Wij kunnen deze manier van bewerking toepassen in vele materialen.

Het lasersnijden gebeurt altijd zeer gedetailleerd. Laat u promotieproduct door ons ontwikkelen en u heeft gegarandeerd de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. 

Productkenmerken lasersnijden

  • Toe te passen op vele materialen (bijvoorbeeld glas, steen, kunststof, textiel, staal, hout en karton)
  • Zelf materiaal aanleveren is ook mogelijk
  • Haarscherpe randen zorgen voor een mooi eindproduct
Steen graveren Omroep MAX.jpg

Wat is lasersnijden?

Lasersnijden gebeurt met behulp van een laserstraal. Het is een bewerkingstechniek waarmee materialen met behulp van een laser op maat en in de juiste vorm worden gesneden. Het is een snelle en eenvoudige manier om de vorm van een product uit te snijden. Het product wordt zeer nauwkeurig uitgesneden, dit geldt ook voor complexe vormen! De lasersnijder wordt door een computer aangestuurd. Het is een manier van fabriceren die de tijd van het idee tot een daadwerkelijk product enorm verkort!

Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van o.a. RVS, aluminium en staal. Daarnaast kunnen wij voor u ook andere bewerkingen uitvoeren, zoals messing graveren, aluminium graveren, RVS graveren, spiegels graveren en glas graveren.

Lasersnijden en levertijd

Omdat wij beschikken over eigen machines, kunnen wij alles in eigen beheer ontwikkelen en produceren. Dit betekent voor u gegarandeerd hoge kwaliteit én snelle levering! Zoek dus niet verder en laat uw producten ontwikkelen door RDG Reclame. U kunt direct een offerte voor lasersnijden bij ons aanvragen. Wilt u eerst nog wat meer informatie ontvangen of uw wensen bespreken? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Tip!
Wist u dat u vooraf altijd een voorbeeld ons ontvangt? Wij leveren alleen de beste kwaliteit en geven u graag van te voren al een indruk van uw product!