Balies

U staat met uw bedrijf op een beurs, een open dag of u geeft ergens een presentatie. Natuurlijk heeft u dan een beurswand nodig, dé aandachttrekker van uw stand.

Maar om het plaatje compleet te maken, wilt u graag een balie. Dat kunnen wij voor u verzorgen! Wij ontwerpen balies met logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp. De meest handige mobiele balie bestelt en bedrukt u bij RDG Reclame.

Het gemak en de professionaliteit van de mobiele balie

Wij leveren professionele en opvallende balies voor beurzen en presentaties. Het is natuurlijk belangrijk dat uw mobiele balie eenvoudig te vervoeren is. Daarom kunnen er naar wens onder de mobiele balie wieltjes bevestigd worden. De mobiele balie staat in slechts 5 minuten klaar! De balie voorzien wij voor u uiteraard van een mooie print, gebaseerd op uw huisstijl. De balies zijn gebruiksvriendelijk en hebben een lange levensduur. Indien gewenst kunnen de balies voorzien worden van verlichting, voor extra exposure!

Balies en meer

Al het drukwerk voor uw aanwezigheid op een beurs of open dag kunnen wij voor u verzorgen. Naast het drukwerk van uw balie, kunnen wij ook uw beurswand, kleding bedrukking, roll up display en reboard kartonnen borden verzorgen. Natuurlijk kunnen wij ook uw flyers, posters en ander promotiemateriaal bedrukken. En heeft u al gedacht aan vloerstickers?

Balie bestellen

Bestel en bedruk uw balie bij RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw promotiemateriaal de juiste uitstraling krijgt. Bekijk voor inspiratie en de mogelijkheden, ook eens ons portfolio.

U kunt direct een offerte voor een balie bij ons aanvragen. Graag verzoeken wij u zo specifiek mogelijk uw wensen door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Weet u dat u altijd een voorbeeld van ons ontvangt, zodra we uw bestelling besproken hebben?

Gemiddelde levertijd en bezorging balies

Zodra wij de aanvraag met u besproken hebben, gaan we direct voor u aan de slag. U kunt bij RDG Reclame rekenen op snelle levering. Zodra de producten ontwikkelt zijn, heeft u de keuze uit bezorgen of ophalen.