Frame voor decodoek

Decodoeken zijn geschikt voor binnengebruik. Decodoeken zijn de nieuwe trend voor presentatie; of dit nu uw logo betreft in het bedrijfspand of dat u zich ermee herkenbaar maakt op een beurs.

Door het randloze, strakke profiel zorgt het frame voor decodoek voor een trendy uitstraling. Omdat het doek wordt ingespannen met een siliconenpees, is dit een duurzame oplossing: u kunt het doek gemakkelijk vervangen en het frame dus hergebruiken!

Productkenmerken frame voor decodoek

  • Aluminium frame
  • Voor dubbelzijdig of enkelzijdig decodoek mogelijk
  • Frames worden op maat gemaakt, hoekstukken maken het één geheel
  • Door middel van een pees wordt het doek gespannen in het frame (decdoek is eenvoudig vervangbaar)

Decodoeken

Een decodoek met frame kunt u inzetten als echte eyecatcher. Een decodoek is een textielsoort met een zeer fijne structuur, dit leidt tot prachtige printresultaten. Het materiaal van de decodoek is vrij licht. En het makkelijke aan het frame is dat het decodoek steeds veranderd kan worden. Zodra er bijvoorbeeld een nieuwe actie geldt, hoeft u alleen een nieuw decodoek te bestellen.

Mogelijkheden van decodoeken

Decodoeken zijn uitermate geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld kantoorpanden, hospitality, horeca, theaters, vergaderruimtes en winkelcentra. Bij RDG Reclame worden de decodoeken geproduceerd in een zeer hoge beeldkwaliteit. De inkt trekt volledig in de textielvezel en wordt zo één met het doek. Decodoeken met frame kunnen op wanden geplaatst worden maar het is ook mogelijk de decodoeken te bevestigen op het plafond.

Frame voor decodoek bestellen

Laat uw frame voor decodoek ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat u een professioneel en kwalitatief frame krijgt. Inspiratie opdoen of praktijkvoorbeelden bekijken? Bekijk dan ons  portfolio frames.

U kunt direct een  offerte voor een frame voor decodoek bij ons aanvragen. Graag verzoeken we u daarbij ook het gewenste formaat en het aantal door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Gemiddelde levertijd en bezorging frames

Zodra wij de aanvraag met u besproken hebben, gaan we direct voor aan de slag. U kunt bij RDG Reclame rekenen op snelle levering. Zodra de producten ontwikkelt zijn, heeft u de keuze uit afleveren of ophalen.