Makelaarsborden

Makelaars borden: het zijn misschien wel uw grootste visitekaartjes. Trek de aandacht met makelaars borden met een professionele uitstraling.

De makelaars borden van RDG Reclame worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Dat betekent voor u scherpe tarieven en een snelle levering. De raamborden zijn geheel naar uw wens te ontwerpen. Ook zijn ze weerbestendig én herbruikbaar. Trek de aandacht met makelaars borden van RDG Reclame!

Productkenmerken makelaars borden

  • De makelaars borden zijn gemaakt van het materiaal Polyprop
  • Full color geprint (UV print)
  • Keuze uit drie formaten: 70×100cm, 50×140cm en 100×140 cm
  • Naar wens staand of liggend
  • Afwerking op maat en voor bevestiging keuze uit dubbelzijdige tape of zuignappen.

Raamborden

De makelaars borden worden ook wel raamborden of V-borden genoemd en zijn niet alleen voor makelaars het ideale visitekaartje. Dat geldt natuurlijk ook voor andere bedrijven en organisaties! De raamborden zijn namelijk te bedrukken met elke boodschap. Welke boodschap gaan uw raamborden dragen?

Makelaars borden bestellen

Wilt u professionele makelaars borden bestellen? Laat uw makelaars borden dan ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw raamborden de juiste uitstraling krijgen. Inspiratie opdoen of praktijkvoorbeelden bekijken? Bekijk dan ons portfolio makelaars borden

U kunt direct een offerte voor makelaars borden bij ons aanvragen. Graag verzoeken we u daarbij ook het gewenste formaat en het aantal door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Gemiddelde levertijd en bezorging makelaars borden

Zodra wij de aanvraag met u besproken hebben, gaan we direct voor aan de slag. U ontvangt van ons vooraf altijd een voorbeeld, zodat u vast een indruk heeft van het eindresultaat. Omdat de makelaars borden van RGD Reclame in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd worden, kunt u rekenen op een snelle levering. U heeft daarbij de keuze uit ophalen, versturen of bezorgen.

Indien gewenst komen wij de makelaars borden bij u monteren. Zo bent u ervan verzekerd dat de raamborden er niet alleen mooi uit zien, maar ook goed bevestigd zijn. Het laten monteren van de makelaarsborden is mogelijk in Amsterdam en omgeving. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.