Logostickers

Logostickers zijn ideaal om de herkenbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

U kunt de logostickers voor verschillende toepassingen gebruiken. De stickers zijn leverbaar op rol of op stickervel. Natuurlijk maakt RDG Reclame de stickers geheel naar uw wens. Logostickers van RGD Reclame worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Dat betekent een scherp tarief en snelle levering!

Tip! Nu we het over het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf hebben, heeft u al eens nagedacht over autostickers?

Productkenmerken logostickers

  • Voor indoor en outdoor gebruik
  • Geschikt voor glas, metaal, kunststof, chroom en gelakt staal
  • Grijze lijmlaag
  • Glanzend laminaat

Stickers met logo

Logostickers kunnen gebruikt worden voor een veelzijdigheid aan promotionele activiteiten. De stickers zijn verkrijgbaar in vrijwel alle soorten en maten. Wij maken stickers met een hoge kwaliteit en met maximale kleurechtheid. Zo komt uw logosticker, waar u hem ook voor gebruikt, volledig tot zijn recht. RDG Reclame is uw ervaren specialist voor stickers met logo!

Bij RDG Reclame laat u eenvoudig uw stickers met logo maken, met uw eigen logo, ontwerp of foto. Het is een enorm belangrijk marketinginstrument voor uw merk. Omdat u ze op alles kunt plakken, zijn ze super veelzijdig. De stickers zijn weersbestendig en kunnen zelfs de vaatwasser aan. En wordt het tijd om de stickers te verwijderen? Dan laten deze geen resten achter.  

2012-05-25 11.20.50.jpg
IMG_0098.jpg
IMG_0104.jpg

Logostickers bestellen

Zou u graag uw bedrijfslogo op uw raam laten plaatsen? Wij zorgen dat dit snel en betaalbaar gebeurd. Bovendien leveren wij altijd kwaliteit. Laat uw logostickers dus ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw stickers de juiste uitstraling krijgen. Inspiratie opdoen of praktijkvoorbeelden bekijken? Bekijk dan ons  portfolio logostickers.

U kunt direct een offerte voor logostickers bij ons aanvragen. Graag verzoeken we u daarbij ook het gewenste formaat en het aantal door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Gemiddelde levertijd en bezorging logostickers

Zodra wij de aanvraag met u besproken hebben, gaan we direct voor aan de slag. Omdat de logostickers van RDG Reclame in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd worden, kunt u rekenen op een snelle levering. Zodra de producten ontwikkelt zijn, heeft u de keuze uit bezorgen of ophalen.