Decodoeken

Een decodoek is een prachtige textielsoort. Het doek heeft een fijne structuur, daardoor kunnen er mooie printresultaten behaald worden.

Het materiaal van de decodoeken is vrij licht. Een frame voor decodoek dat vaak gebruikt wordt is daarom een aluminium frame. U kunt een decodoek gebruiken als prachtige eyecatcher aan de muur. Het frame met decodoek is namelijk zeer geschikt voor (regelmatige) afwisseling van de decodoeken!

Productkenmerken decodoeken

  • Verschillende materialen voor de doeken mogelijk (Dekostof / Decotex UV / Pearl / Theater / Luxx / Structex / Universal Maxlight / Blackback)
  • Geluiddempend effect mogelijk door gebruik van vilt
  • Afwerking: doeken worden voorzien van platte pees voor in frame, waarmee ze opgespannen kunnen worden
  • Brandwerend (B1 cetificering)
  • Bedrukking: UV en Sublimatie
  • Voor indoor gebruik

Afwisseling decodoeken

De decodoeken in aluminium frame zijn te wisselen in een handomdraai! Het frame voor decodoek kunt u ook bij RDG Reclame bestellen. Deze aluminium frames hebben een lange levensduur. Wisselt u van promotieactie of van thema? Dan hoeft u slechts een nieuw decodoek te bestellen, die u eenvoudig kunt opspannen in het frame voor decodoek!

Decodoeken GAMMA.jpg

De decodoeken hebben rondom namelijk een 'peesdoek', dit is een platte siliconen pees waarmee je het doek eenvoudig in een frame spant. Met één frame kun je dus eindeloos variëren. De frames zijn mogelijk voor aan de wand of voor het plafond, maar u kunt ook een vrijstaand frame bij ons bestellen.

Decodoeken bestellen

Wilt u professionele decodoeken bestellen? Laat uw decodoeken dan ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw doeken de juiste uitstraling krijgen. Bekijk voor inspiratie ook eens ons portfolio doeken.

U kunt direct een offerte voor een decodoek bij ons aanvragen. Indien gewenst, kunt u dan ook meteen een frame voor decodoek bestellen. Graag verzoeken we u daarbij ook het gewenste formaat en het aantal door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Weet u dat... u altijd vooraf een voorbeeld van ons ontvangt, zodra we uw bestelling besproken hebben?