Raamstickers

Logostickers zijn ideaal om de herkenbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Raamstickers kunnen verschillende functies hebben. Wilt u bijvoorbeeld een reclameboodschap naar buiten brengen? Dan zijn de raamstickers daar heel geschikt voor. Daarnaast kunnen raamstickers gebruikt worden om sfeer te creëren in uw bedrijfsruimte of om meer privacy te verzorgen. Door de vele functies, hebben wij een zeer uitgebreid assortiment raamstickers voor u! Raamstickers van RGD Reclame worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Dat betekent een scherp tarief en snelle levering!

Producteigenschappen raamstickers

  • Maximale rolbreedte: 152cm (maximale printbreedte 148cm)
  • Materiaal: zelfklevende PVC folie (keuze uit diverse transparanties)
  • Bedrukking: Latex/ UV inkt
  • Toepassing: geschikt voor indoor en outdoor
  • Afwerking: schoon- en contoursnijden

Toepassing raamstickers

U heeft keuze uit verschillende raamstickers: doorzichtige stickers, witte stickers, stickers met gaatjes of stickers met een zandstraaleffect. U kunt de raamstickers in vele kleuren en maten bestellen. Ook zijn de stickers eenvoudig op te plakken. En het mooie is: omdat de stickers geen lijmlaag hebben, zijn ze herbruikbaar!

Gebruik de ramen van uw bedrijfspand en plak er een raamsticker met uw logo, slogan of aanbieding op. U kunt kiezen uit stickers die u aan de buitenkant plakt, of stickers die u aan de binnenkant plakt. Het voordeel van de laatste variant is dat deze raamstickers natuurlijk een extra lange levensduur hebben.

Raamsticker Bjorn Borg.jpg
Raamstickers Entercoaching.jpg
Raamstickers ingang Square Melon 1.jpg

Raamstickers bestellen

Wilt u professionele raamstickers bestellen? Laat uw raamstickers dan ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw stickers de juiste uitstraling krijgen. Inspiratie opdoen of praktijkvoorbeelden bekijken? Bekijk dan ons  portfolio raamstickers.

U kunt direct een offerte voor raamstickers bij ons aanvragen. Graag verzoeken we u daarbij ook het gewenste formaat en het aantal door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Gemiddelde levertijd en bezorging raamstickers

Zodra wij de aanvraag met u besproken hebben, gaan we direct voor aan de slag. Omdat de raamstickers van RDG Reclame in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd worden, kunt u rekenen op een snelle levering. Zodra de producten ontwikkelt zijn, heeft u de keuze uit bezorgen of ophalen.