Muurstickers

Een kale muur in uw bedrijfspand en u bent op zoek naar een professionele en toch ook leuke manier om deze te vullen?

Laat uw muurstickers van hoge kwaliteit drukken bij RDG Reclame! Met de muurstickers geeft u met een handomdraai uw interieur of kantoor een andere look. En omdat de muurstickers bij ons in eigen beheer worden geproduceerd en ontwikkeld, kunt u rekenen op hoge kwaliteit en snelle levering!

Productkenmerken muurstickers

  • Rechthoek (schoonsnijden) of contour
  • Geprint op 3M folie, afgewerkt met glanslaminaat
  • Voor indoor en outdoor gebruik
  • Ook mogelijk om te plakken op beton, baksteen, stucwerk en tegels

Muurstickers drukwerk

Veel bedrijven hebben regelmatig klanten over de vloer, bijvoorbeeld in een winkel, salon of kantoorlocatie. Muurstickers zijn dan ideaal om het pand mee aan te kleden. Denk bijvoorbeeld aan muurstickers met het logo, een slogan of een foto. Het staat professioneel en brengt direct wat kleur in het pand. En het mooie is; je werkt direct aan de herkenbaarheid van je logo en dus ook je naamsbekendheid!

Muursticker met ledverlichting Peugeot Nederland.jpg
Muursticker Peugeot Nederland 4.jpg
Muursticker Salto Systems 1.jpg

Muurstickers: eenvoudig en snel

Je kleedt er niet alleen je pand mee aan; je kunt muurstickers ook gebruiken om klanten naar binnen te lokken. Of misschien heb je een actie die je wilt promoten? Denk er dan ook eens over na om de muurstickers te combineren met  vloerstickers. Dan maak je het plaatje compleet! Wil je direct muurstickers bestellen maar heb je speciale wensen (zoals contour gesneden muurstickers) of kom je er niet helemaal uit, neem dan gerust contact met ons op.

Muurstickers bestellen

Wilt u professionele muurstickers bestellen? Laat uw muurstickers dan ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw ontwerp de juiste uitstraling krijgt. Inspiratie opdoen of praktijkvoorbeelden bekijken? Bekijk dan ons  portfolio muurstickers.

U kunt direct een  offerte voor muurstickers bij ons aanvragen. Graag verzoeken we u daarbij ook het gewenste formaat en het aantal door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Gemiddelde levertijd en bezorging muurstickers

Zodra wij de aanvraag met u besproken hebben, gaan we direct voor aan de slag. Omdat de muurstickers van RGD Reclame in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd worden, kunt u rekenen op een snelle levering. Zodra de producten ontwikkelt zijn, heeft u de keuze uit afleveren of ophalen.