Frame met decodoek

Decodoeken zijn dé nieuwe trend voor presentatie; of dit nu uw logo betreft in het bedrijfspand of dat u zich ermee herkenbaar maakt op een beurs.

Of misschien wilt u het gebruiken om de kale wanden in het kantoorpand aan te kleden? Het frame met decodoek is geschikt voor binnengebruik. Het strakke profiel geeft het frame met decodoek een trendy uitstraling. Omdat het doek wordt ingespannen met een siliconenpees, is dit een duurzame oplossing: u kunt het doek gemakkelijk vervangen en het frame dus hergebruiken!

Productkenmerken frame met decodoek

  • Aluminium frame
  • Voor dubbelzijdig of enkelzijdig decodoek mogelijk
  • Frames worden op maat gemaakt, hoekstukken maken het één geheel
  • Door middel van een pees wordt het doek gespannen in het frame (decdoek is eenvoudig vervangbaar)
  • Bekijk ook de productkenmerken van de decodoeken

Decodoeken

Een frame met decodoek kunt u inzetten als echte eyecatcher. Een decodoek is een textielsoort met een zeer fijne structuur, dit leidt tot prachtige printresultaten. Het materiaal van de decodoek is vrij licht. En het makkelijke aan het frame is dat het decodoek steeds veranderd kan worden. Zodra er bijvoorbeeld een nieuwe actie geldt, hoeft u alleen een nieuw decodoek te bestellen.

Mogelijkheden van decodoeken

Het frame met decodoek is uitermate geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld kantoorpanden, hospitality, horeca, theaters, vergaderruimtes en winkelcentra. Bij RDG Reclame worden de decodoeken geproduceerd in een zeer hoge beeldkwaliteit. De inkt trekt volledig in de textielvezel en wordt zo één met het doek. Decodoeken met frame kunnen op wanden geplaatst worden maar het is ook mogelijk de decodoeken te bevestigen op het plafond.

Frame met decodoek bestellen

Laat uw frame met decodoek ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat u een professioneel en kwalitatief frame krijgt. Inspiratie opdoen of praktijkvoorbeelden bekijken? Bekijk dan ons portfolio.

U kunt direct een offerte voor een frame met decodoek bij ons aanvragen. Graag verzoeken we u daarbij ook het gewenste formaat en het aantal door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Gemiddelde levertijd en bezorging frames

Zodra wij de aanvraag met u besproken hebben, gaan we direct voor u aan de slag. U kunt bij RDG Reclame rekenen op snelle levering. Zodra de producten ontwikkelt zijn, heeft u de keuze uit afleveren of ophalen.