Roll-up display

Met een roll up banner promoot je eenvoudig en snel een product of bedrijf. Het is een unieke manier om je boodschap te verspreiden.

Omdat elk bedrijf andere wensen heeft, kunnen de roll up banners en roll up displays bij RDG Reclame in vele opties ontwikkeld worden, in verschillende opstellingen en formaten. En de goede prijs/kwaliteit verhouding van de roll up display met banner maakt dit een geliefde aandachtstrekker!

Productkenmerken roll up display

  • Aluminium systeem met print
  • Breedte: 80/ 85/ 100/ 120 cm
  • Hoogte: 200 cm
  • Bedrukking: UV Print

Roll up displays van topkwaliteit

Je rolt hem op, neemt hem mee, rolt hem uit en promoot je advertentie-uiting optimaal! De roll up display met banner is een populair presentatiesysteem. De roll up banners kunnen op zichzelf staan, maar ook eenvoudig met meerdere banners worden gecombineerd. Zo kun je op een beurzen, congressen, voorlichtingsavonden en winkelpresentaties met meerdere banners jouw boodschap optimaal presenteren.

De displays voor banners worden bij RDG Reclame volgens onze hoge kwaliteitsnormen ontwikkelt, afgewerkt en verpakt. Wij werken alleen met de beste materialen en zorgen ervoor dat de beelden van uw banner haarscherp en kleurecht geprint worden. Zo ben je verzekerd van een roll up display met banner van topkwaliteit.

Andere beursmaterialen

Roll up displays ondersteunen je promotie optimaal, zonder de aandacht van de boodschap af te leiden. Precies wat je nodig hebt! Daarbij heeft het als voordeel dat de displays snel geplaatst zijn en de aluminium look voor een professionele uitstraling zorgt, in elke omgeving. Voor de displays zijn verschillende formaten en opstellingen mogelijk. Heb je speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook voor andere beursmaterialen kunt u bij ons terecht om eenvoudig uw presentatie op te zetten. Bijvoorbeeld voor vloerstickers, logostickers, spandoeken en beurswanden.

Roll up display bestellen

Laat uw roll up display ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat u een professionele en kwalitatieve display krijgt. Inspiratie opdoen of praktijkvoorbeelden bekijken? Bekijk dan ons portfolio roll up displays.

U kunt direct een offerte voor een roll up display bij ons aanvragen. Graag verzoeken we u daarbij ook het gewenste formaat en het aantal door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Gemiddelde levertijd en bezorging displays

Zodra wij de aanvraag met u besproken hebben, gaan we direct voor aan de slag. U kunt bij RDG Reclame rekenen op snelle levering. Zodra de producten ontwikkelt zijn, heeft u de keuze uit afleveren of ophalen.