Doosletters

Doosletters zijn uitermate geschikt om uw bedrijf een professionele uitstraling te geven. De doosletters kunnen in elke gewenste vorm en grootte gemaakt worden.

Opvallen met doosletters in Amsterdam

Zo krijgt u doosletters in de vorm van uw logo of huisstijl.
Doosletters voor buiten en binnen

Doosletters zijn een erg populaire manier van reclame. Voor gevel- of buitenreclame zijn ze gewild doordat doosletters onderhoudsvriendelijk zijn en, in combinatie met verlichting, ook ’s avonds goed opvallen.

Maar ook worden doosletters gebruikt om in een winkel, café of pand ergens extra aandacht op te vestigen, of de uitstraling van het bedrijf ook binnen door te voeren. Er zijn:

  • Doosletters in aluminium of kunststof
  • Verlichte of onverlicht doosletters
  • Doosletters verlicht met LED lampen of neon
  • Doosletters voor buiten en binnen

Opvallen met verlichte doosletters

Doosletters zijn vooral zo effectief doordat ze perfect te verlichten zijn. Hierdoor hebt u letters in uw huisstijl of uw logo dat licht geeft. De doosletters worden in de gewenste vorm gemaakt en voorzien van een lichtdoorlatende voorkant in elke gewenste kleur.

Ook is het mogelijk om de doosletters van ondoorschijnend materiaal te maken en aan de achterzijde te verlichten. Op deze manier wordt de omgeving achter de doosletters verlicht en springen de donkere letters eruit.

Zoekt u een specialist op het gebied van doosletters in Amsterdam? Neem dan snel contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Doosletters Crepes&Waffles.jpg
Doosletters-Wok-To-Walk.jpg
Licht reclame MANGO 2.jpg