Spandoeken

Een spandoek met uw logo of tekst erop is veelgebruikte en effectieve manier van reclame.

Bedrukte spandoeken in Amsterdam

Wilt u spandoeken van hoge kwaliteit? Laat het dan over aan een specialist in Amsterdam.

Spandoeken als betaalbare reclame

Hebt u een speciale actie, wilt uw naam promoten op een beurs, bouw of wedstrijd, of zoekt u naar een mooie manier om uw bedrijfsnaam te vertonen? Er zijn veel redenen waarom bedrukte spandoeken interessant voor uw bedrijf zijn.

Spandoeken zijn zo populair doordat ze in elke maat full color geprint kunnen worden. Daarbij zijn spandoeken zeer betaalbaar en daarom een voordelige keus om toch een professionele uitstraling van uw bedrijf te krijgen.

Spandoeken voor binnen en buiten

Spandoeken zijn zeer geschikt voor beurzen en bepaalde acties in uw winkel, maar wist u dat spandoeken ook heel goed zijn voor buitenreclame? Met speciale inkt en weerbestendige materialen, blijven spandoeken ook buiten lang mooi. Zelfs als het spandoek dag en nacht in de regen en zon hangt.

Complete spandoeken

Om spandoeken het best tot hun recht te laten komen, is het belangrijk dat deze op de juiste manier bevestigd zijn. Naast het bedrukken van spandoeken, kunt u bij RDG Reclame & Beletteren ook terecht voor complete systemen met aluminium frames en de juiste bevestigingsmaterialen.

Zoekt u spandoeken in Amsterdam? Neem dan nu contact op en vraag een vrijblijvende offerte.

Spandoek The Boxx 1.jpg
Spandoek VOGUE (2).jpg
Spandoek-Yamaha-Centre-Amsterdam.jpg