Beurswanden

Op een beurs of open dag wilt u uw boodschap duidelijk overbrengen. De middelen die u daarvoor inzet, moeten professioneel zijn en van hoge kwaliteit.

De beurswanden van RDG Reclame maken dit waar. Beurswanden of presentatiewanden zijn populair omdat ze gemakkelijk te vervoeren zijn en in een mum van tijd klaar voor gebruik staan. Omdat ze ook nog eens gemakkelijk aan te passen zijn, bijvoorbeeld bij een nieuwe huisstijl, is de beurswand een onmisbaar promotiemiddel!

Productkenmerken beurswanden

  • Rechte display met print op doek
  • Opbouwen en afbreken binnen 5 minuten
  • Ook losse doeken leverbaar
  • Afmetingen: 284×225cm / 357×225 cm
  • Doek is snel bevestigd dankzij klittenband (geen banen zichtbaar)

Eindeloos gebruik maken van de presentatiewand

De beurswanden zijn eenvoudig aan te passen. Heeft u een andere huisstijl? Of brengt u een nieuw product op de markt? U brengt zonder moeite nieuwe panelen of doeken aan. Zo geeft u de beurswand een nieuwe look in een handomdraai. Met één en hetzelfde frame kunt u dus alle kanten uit, omdat de doeken ook los bij ons te bestellen zijn.

Beurs belettering Connect 1.jpg
Beurs belettering Cookie Culture 1.jpg
Beurs belettering Cookie Culture 2.jpg

Professionele beurswanden van lichtgewicht

De beurswanden zullen uw bedrijf gegarandeerd op een snelle en verzorgde manier presenteren. Ze zijn licht van gewicht en eenvoudig mee te nemen in de daarvoor bestemde koffer. De panelen of doeken van de beurswand worden full colour bedrukt en zijn opvallend groot. Daarmee trekt u absoluut de aandacht! De beurswanden zijn in vele varianten te ontwikkelen. Heeft u een wens die afwijkt van de productkenmerken? Neemt u dan contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Beurswanden bestellen

Wilt u een professionele presentatiewand bestellen? Laat de beurswanden dan ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw promotiemateriaal de juiste uitstraling krijgt. Bekijk voor inspiratie ook eens ons portfolio beurswanden.

U kunt direct een offerte voor een beurswand bij ons aanvragen. Graag verzoeken we u daarbij ook het gewenste formaat en het aantal door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Weet u dat... u altijd een voorbeeld van ons ontvangt, zodra we uw bestelling besproken hebben? Zo weet u van tevoren hoe uw product eruit gaat zien!

Gemiddelde levertijd en bezorging beurswanden

Zodra wij de aanvraag met u besproken hebben, gaan we direct voor u aan de slag. U kunt bij RDG Reclame rekenen op snelle levering. Zodra de producten ontwikkelt zijn, heeft u de keuze uit bezorgen of ophalen.