Spandoek frame

Een spandoek als promotiemiddel; het is bijna niet meer weg te denken. Ze zijn geschikt voor alle soorten reclame en hebben een lange levensduur.

De opgespannen spandoeken in het frame zijn eenvoudig te voorzien van een nieuwe print. Het spandoek frame zal keer op keer uw boodschap uitdragen. Wij laten de creativiteit aan u over, en nemen de ontwikkeling graag tot onze taak!

Productkenmerken spandoek frame

RDG Reclame geeft u de keuze uit verschillende spandoekframes, wij maken de frames van hoge kwaliteit en naar elk gewenste formaat!

  • Stevig, robuust aluminium buizenframe
  • Geschikt voor verschillende soorten ondergrond (damwand, standaard muur, etc.)
  • Geleverd met montageset, gemakkelijk te monteren
  • Voor indoor en outdoortoepassingen

Spandoek

Wilt u alleen een los spandoeken bestellen? Dan bent u bij RDG Reclame ook aan het juiste adres. Voor alle varianten spandoeken, die wij kunnen verzorgen in elk formaat, bekijkt u onze pagina spandoeken. De spandoeken zijn strak op te spannen in de spandoekframes en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Spandoek The Boxx 1.jpg
Spandoek VOGUE (2).jpg
Spandoek-Yamaha-Centre-Amsterdam.jpg

Varianten spandoek frames

Het aluminium buizenframe heeft een industriële look, is supersterk en snel te monteren. De perfecte omlijsting voor elk spandoek! Met de buizen zijn uiteenlopende frames te maken. Wilt u een heel groot spandoek? Dan is dat ook mogelijk! Dan wordt er gebruik gemaakt van koppelstukken tussen de buizen.

Voorbeelden van mogelijkheden voor de spandoekframes:

  • Spandoekframe voor bevestiging op een stenen muur
  • Spandoekframe voor bevestiging aan een damwandgevel
  • Vrijstaand frame met poten
  • Vrijstaand frame met schoren

Neem voor het bespreken van de mogelijkheden voor de spandoekframes telefonisch contact met ons op. Of stuur ons een e-mail met uw wensen.

Spandoek en spandoek frame bestellen

Wilt u een professioneel spandoek frame (misschien direct met spandoek) bestellen? Laat uw frame dan ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw reclame-uiting de juiste uitstraling krijgen. Bekijk voor inspiratie ook eens ons portfolio spandoek frames.

U kunt direct een offerte voor een spandoekframe bij ons aanvragen. Graag verzoeken we u daarbij ook het gewenste formaat en het aantal door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Gemiddelde levertijd en bezorging spandoekframes

Zodra wij de aanvraag met u besproken hebben, gaan we direct voor aan de slag. U kunt bij RDG Reclame rekenen op snelle levering. Zodra de producten ontwikkelt zijn, heeft u de keuze uit bezorgen of ophalen.