Vloerstickers

Vloerstickers zijn echte eyecatchers voor winkels, showrooms en beursstands. En ze zijn niet te missen want je loopt er letterlijk overheen!

Voor u is het belangrijk dat de vloerstickers aan bepaalde eisen voldoen, bijvoorbeeld antislip, bestand tegen voetverkeer en krasbestendig. Wij produceren vloerstickers van hoge kwaliteit, waardoor u zich daar allemaal geen zorgen over hoeft te maken. Wij leveren graag uw vloerstickers die u kunt inzetten als reclamemiddel, tijdelijk of langdurig!

Productkenmerken vloerstickers

  • Krasvast en bestand tegen voetverkeer
  • Anti-slip (ook als het nat wordt)
  • Indoor en outdoor varianten
  • Maximale rolbreedte is 137 cm (max. printbreedte 133 cm)
  • Afwerking: speciale vloerlaminaten

Advies vloerstickers

Let op bij het gebruik van vloerstickers op marmeren en natuurstenen vloeren. De reden hiervoor is dat deze vloeren snel een kleurverschil tonen, wat vloerstickers kunnen versnellen.

De vloersticker kan rechthoekig of contour worden uitgesneden en kan dus bijna elke gewenste vorm aannemen. Heeft u al nagedacht over de combinatie van vloerstickers met  raamstickers?

Asfalt sticker Bakkerij Dagen.jpg
Vloersticker DIESEL 2.jpg

Vloerstickers plakken

Laat uw boodschap het werk doen: bijvoorbeeld via vloerstickers bij ingangen, kassa's en toiletten. Onze vloerstickers zijn voorzien van antislip laminaat en zijn eenvoudig schoon te houden. Zet de stickers in als originele en creatieve marketing!

Vloerstickers bestellen

Wilt u professionele vloerstickers bestellen? Laat uw vloerstickers dan ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw stickers de juiste uitstraling krijgen. Inspiratie opdoen of praktijkvoorbeelden bekijken? Bekijk dan ons portfolio vloerstickers.

U kunt direct een  offerte voor vloerstickers bij ons aanvragen. Graag verzoeken we u daarbij ook het gewenste formaat en het aantal door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Gemiddelde levertijd en bezorging vloerstickers

Zodra wij de aanvraag met u besproken hebben, gaan we direct voor aan de slag. Omdat de vloerstickers van RDG Reclame in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd worden, kunt u rekenen op een snelle levering. Zodra de producten ontwikkelt zijn, heeft u de keuze uit bezorgen of ophalen.