Led frame

Heeft u een product of dienst dat u eens goed in de schijnwerpers wilt zetten? LED verlichting achter het textieldoek zorgt ervoor dat u nóg meer aandacht trekt.

Kies voor een LED frame en creëer een bijzonder effect. Het is mogelijk het LED frame aan de muur te bevestigen maar het frame is ook als vrijstaand display verkrijgbaar. Maak van uw doek een ware blikvanger!

Productkenmerken LED frame

  • Stretchframe met verlichting
  • Aluminium profiel
  • Bijzonder effect door lichtbron achter doek
  • 2 soorten varianten: power-led frame of met led-plaat
  • Veel formaten mogelijk

Power-led frame

Het power-led frame is een stretchframe met koppelbare LED-spots. Dit frame is in ieder formaat mogelijk en is daarnaast geheel demontabel en te verpakken als lengtepakket.

Frame met LED-plaat

Het frame met LED-plaat is een stretchframe met LED's op een plaat, welke verkrijgbaar is in 20 vaste formaten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de voordelen van beide varianten. Het LED frame is een peesframe, welke wordt voorzien van een prachtig decodoek. Deze decodoeken worden afgewerkt met een siliconenpees, waardoor ze eenvoudig te verwisselen zijn in het profiel van het LED frame. Zo zet u keer op keer een ander product in de spotlight!

LED frame bestellen

Wilt u professioneel LED frame bestellen? Laat uw LED frame dan ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw LED frame met decodoek de juiste uitstraling krijgt. Bekijk voor inspiratie ook eens ons portfolio.

U kunt direct een offerte voor een LED frame bij ons aanvragen. Indien gewenst, kunt u meteen een decodoek bestellen. Graag verzoeken we u daarbij het gewenste formaat van het frame door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie en de mogelijkheden bespreken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Weet u dat... u altijd vooraf een voorbeeld van ons ontvangt, zodra we uw bestelling besproken hebben?