Reboard kartonnen borden

Reboard kartonnen bordenelaars borden met een professionele uitstraling.

Reboard kartonnen borden is wat u zoekt! Het milieuvriendelijke karton is licht van gewicht en oersterk. Dit maakt reboard kartonnen borden geschikt voor bijvoorbeeld standbouw, displays en balies. De reboard kartonnen borden van RGD Reclame worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Dat betekent voor u scherpe tarieven en een snelle levering.

Productkenmerken reboard kartonnen borden

  • Licht van gewicht
  • Milieuvriendelijk
  • Extreem sterk materiaal
  • Formaten op aanvraag, bijvoorbeeld 284cm x 225cm of 357cm x 225cm 
  • Enkelzijdig en dubbelzijdig te bedrukken
  • Voor indoor toepassingen

Reboard kartonnen balie

Nog op zoek naar een blikvanger voor uw bedrijf tijdens een evenement? Wat dacht u van een op maat gemaakt vrijstaand wandje? Een geweldige reclametoepassing om de aandacht mee te trekken! Het wandje kan gemaakt worden van reboard karton. Dat maakt hem extreem stevig en geeft hem een lange levensduur.

Reboard kartonnen borden zijn eenvoudig te bedrukken, waardoor het ideaal materiaal is voor vele vormen van standbouw. Daarnaast beschikt het over een ingesloten vochtbarrière, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken dat vochtige omstandigheden enige invloed hebben op de reboard kartonnen borden. Tot slot is het materiaal ook nog milieuvriendelijk, omdat het net als gewoon papier gerecycled kan worden.

Re-board bestellen

Wilt u professionele reboard kartonnen borden bestellen? Laat uw re-board borden dan ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw ontwerp van reboard karton de juiste uitstraling krijgt. Inspiratie opdoen of praktijkvoorbeelden bekijken? Bekijk dan ons portfolio reboard kartonnen borden.

U kunt direct een offerte voor re-board kartonnen bord bij ons aanvragen. Graag verzoeken we u daarbij ook het gewenste formaat en het aantal door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Gemiddelde levertijd en bezorging makelaarsborden

Zodra wij de aanvraag met u besproken hebben, gaan we direct voor aan de slag. Omdat de reboard kartonnen borden van RGD Reclame in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd worden, kunt u rekenen op een snelle levering. Zodra de producten ontwikkelt zijn, heeft u de keuze uit afleveren of ophalen.