Vinylstickers

Omdat vinyl stickers geschikt zijn voor vele toepassingen, zijn het de meest gebruikte stickers. Dat ze zo geschikt zijn, komt door de lange levensduur.

 De weersbestendigheid van de vinyl stickers maakt dit een uitstekend promotiemiddel voor zowel binnen als buitengebruik. De stickers zijn er in vele soorten en maten. RDG Reclame levert hoogwaardige kwaliteit en ontwikkelt en produceert in eigen beheer. Dat levert u aantrekkelijke prijzen op!

Productkenmerken vinyl stickers

  • Materiaal: zelfklevend PVC folie, in wit met grijze lijmlaag of transparant
  • Vorm naar wens (rond, vierkant, elke maat en vorm)
  • Bedrukking: full color UV en Latex
  • Afwerking: schoon- en contoursnijden
  • Maximale rolbreedte: 152 cm (max. printbreedte 148cm)
  • Waterbestendig

Vinyl stickers drukken

Lege of kale muur binnen uw bedrijfspand? Vinyl stickers zijn een stijlvolle oplossing. Het bedrukken van de stickers wordt meestal met behulp van zeefdruk gedaan. Er wordt een zeef van uw ontwerp gemaakt, de gaatjes hiervan laten inkt door op het materiaal. Zo ontstaat er een afdruk, die goed hecht op vinyl. Andere technieken als offset, diepdruk of digitale druk zijn ook mogelijk.

Toepassing vinyl stickers

Omdat de vinyl stickers waterbestendig zijn, zijn de stickers geschikt voor zowel indoor- als outdoorgebruik. De stickers zijn alleen geschikt voor vlakke ondergronden. Tip! Zorg voor een schone en vetvrije ondergrond, dit zorgt voor een optimale hechting van de stickers.

Vinyl stickers bestellen

Wilt u professionele vinyl stickers bestellen? Laat uw vinyl stickers dan ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw stickers de juiste uitstraling krijgen. Inspiratie opdoen of praktijkvoorbeelden bekijken? Bekijk dan ons portfolio vinyl stickers.

U kunt direct een offerte voor vinyl stickers bij ons aanvragen. Graag verzoeken we u daarbij ook het gewenste formaat en het aantal door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. 

Gemiddelde levertijd en bezorging vinylstickers

Zodra wij de aanvraag met u besproken hebben, gaan we direct voor aan de slag. Omdat de vinyl stickers van RDG Reclame in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd worden, kunt u rekenen op een snelle levering. Zodra de producten ontwikkelt zijn, heeft u de keuze uit bezorgen of ophalen.