Autostickers

Een bedrijfsauto met autostickers valt op. Wij maken autostickers voor normale auto's, bestelwagens en vrachtwagens.

Onze stickers zijn van hoge kwaliteit. En voldeden voorheen nog stickers met alleen de bedrijfsnaam, tegenwoordig gaat men steeds vaker voor fulll color voertuigstickers. Wij kunnen de autostickers in alle soorten en maten maken, wat uw wens of doel ook is.

Productkenmerken autostickers

  • Luxe uitstraling
  • Hoge kwaliteit
  • Milieuvriendelijk (PVC-vrij)
  • Eenvoudig en bubbelvrij beplakt
  • Lange levensduur (5 tot 7 jaar)
  • Maximale rolbreedte is 137 cm (max. printbreedte 133cm)

Belettering auto

Van complete carwraps tot enkele stickers; wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Wij kunnen uitgesneden stickers maken of full color geprinte stickers met weersbestendig laminaat. Dit betekent dat de stickers een levensduur hebben van 5 tot 7 jaar! De uitgesneden stickers worden gemaakt met gebruik van een rol folie van 1 kleur. Deze worden vervolgens met een snijplotter uitgesneden. Deze letters worden ook wel plakfolie letters genoemd.

Auto stickers Spare Rib Express 1.jpg
Auto-belettering-Feest-in-uitvoering.jpg
Auto beletteren Walima.jpg

Autoreclame

Wilt u graag met uw auto reclame maken? Of is uw privé auto gewoon toe aan een opfrisbeurt? Voor autostickers bent u bij RDG Reclame aan het juiste adres! Er zijn bijna oneindige mogelijkheden voor de zakelijke (en particuliere) markt wat betreft autostickers. Het aanbrengen van de autostickers is door de folie die wij gebruiken verrassend eenvoudig. U kunt er ook voor kiezen om de autostickers professioneel door RDG Reclame te laten plaatsen. Dit kan bij ons in de werkplaats. Mocht u de autosticker op den duur willen verwijderen, dan is dit geen probleem. De auto stickers laten weinig tot geen lijmresten achter.

Autostickers bestellen

Wilt u professionele autostickers bestellen? Laat uw stickers dan ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw stickers de juiste uitstraling krijgen. Inspiratie opdoen of praktijkvoorbeelden bekijken? Bekijk dan ons  portfolio autostickers.

U kunt direct een  offerte voor autostickers bij ons aanvragen. Graag verzoeken we u daarbij ook het gewenste formaat en het aantal door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Gemiddelde levertijd en bezorging autostickers

Zodra wij de aanvraag met u besproken hebben, gaan we direct voor aan de slag. Omdat de autostickers van RDG Reclame in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd worden, kunt u rekenen op een snelle levering. Zodra de producten ontwikkelt zijn, heeft u de keuze uit bezorgen of ophalen.