Etched glas stickers

De etched glas stickers zijn ideaal te gebruiken in uw kantoor- of bedrijfspand.

 Etched glas stickers zijn van hoge kwaliteit en de stickers zijn een goed alternatief voor het traditionele geëtste raam. Daarbij hebben ze natuurlijk als voordeel dat de stickers verwijderbaar zijn. U kunt de etched glas stickers ook op de ramen plakken voor meer privacy, waarbij u direct subtiel adverteert voor uw bedrijf.

Producteigenschappen etched glas stickers

  • Materiaal: polymeer gewalste folie: 3M IJ40-114 (glans) en 3M IJ40-124 (mat)
  • Laminaat: 40-114 (glans), 40-124 (mat) en 40-10T (wit glanzend laminaat)
  • Geprint om HP Latex 3000
  • Maximale rolbreedte: 152 cm (max. printbreedte: 148 cm)

Toepassing etched glas stickers

De etched glas stickers zijn geschikt voor diverse toepassingen: als decoratie, voor het creëren van privacy of als semi-lichtdoorlatende afscheidingen op glas. De stickers zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Wij maken uw ontwerp met uiterst precieze effecten en kleurstellingen.

Stickers The Boxx 1.jpg

Melkglasfolie

Etched glas stickers wordt ook wel etched glass folie of melkfolie genoemd. De folie is te gebruiken op ramen maar kan ook gebruikt worden op wanden. Het geeft uw medewerkers privacy en zorgt er tegelijkertijd voor dat dit niet ten koste gaat van lichttoevoer. De basis van de etched glass folies is een neutrale uitstraling, maar wij kunnen ook een licht gekleurde tint leveren.

Etched glas stickers bestellen

Wilt u professionele etched glas stickers bestellen? Laat uw etched glas stickers dan ontwikkelen door RDG Reclame. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw stickers de juiste uitstraling krijgen. Inspiratie opdoen of praktijkvoorbeelden bekijken? Bekijk dan ons  portfolio etched glas stickers.

U kunt direct een  offerte voor etched glas stickers bij ons aanvragen. Graag verzoeken we u daarbij ook het gewenste formaat en het aantal door te geven. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Gemiddelde levertijd en bezorging etched glas stickers

Zodra wij de aanvraag met u besproken hebben, gaan we direct voor aan de slag. Omdat de etched glas stickers van RDG Reclame in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd worden, kunt u rekenen op een snelle levering. Zodra de producten ontwikkelt zijn, heeft u de keuze uit bezorgen of ophalen.